Financieel Recht

Advocatenkantoor Both is gespecialiseerd in financieel recht.

Door pech of door een onnodig stroeve opstelling van een bank of verzekeraar kunt u ongewild in een juridisch conflict met een financiële instelling verzeild raken. Het geschil gaat bijvoorbeeld over uw hypotheek, een executieveiling, een volmacht voor de verkoop van uw woning door de bank, uw verzekering / woekerpolis of uw (bedrijfs)lening.

Het is dan zaak u te laten bijstaan door een gespecialiseerd advocaat die een heldere inschatting maakt van uw kansen en die zich onvoorwaardelijk inzet voor uw belangen.

 

Voor ondernemers en particulieren

Heeft u als ondernemer of particulier een conflict met een financieel dienstverlener? Advocatenkantoor Both adviseert over crowdfunding, kredietenrenteswaps en woekerpolissen en procedeert in zaken tegen banken en verzekeraars. Ook is advocatenkantoor Both er voor u als u een second opinion in een financieel conflict wilt.

 

Advies nodig voor financieel conflict?

Advocatenkantoor Both is gevestigd in een moderne kantoorlocatie in Utrecht (Vleuten-De Meern) en heeft ook een bespreeklocatie in Amsterdam.  Bij beide vestigingen kunt u gratis parkeren. Advocatenkantoor Both is zeer goed bereikbaar voor particulieren en ondernemers uit heel Nederland.

Neem contact op voor een nadere kennismaking.

 

 

Visie/ werkwijze

Een vertrouwensrelatie met uw advocaat is essentieel. U moet op uw advocaat kunnen vertrouwen en de advocaat moet zich goed kunnen inleven in uw zaak.

“Kies voor Advocatenkantoor Both als u voor uw belangen wilt opkomen, ook als u dat eigenlijk al veel eerder had moeten doen.”

Lees meer over de visie en werkwijze van Advocatenkantoor Both

 

Beoordelingen / referenties

“Dank voor uw inspanningen en het behaalde resultaat. De volledige claim is gehonoreerd.”  

“Mr. K. Both bedankt voor uw inzet en gedegen kennis van zaken.

Lees meer beoordelingen.